Vorige week maandag vertelde ik jullie over de plannen van mijn zussen en mijzelf om een zussen tattoo te laten zetten. Het is inmiddels een weekje geleden dat hij is gezet. Ik vertelde al dat we hadden besloten om alle drie dezelfde tatoeage te nemen. Voor degene die mij op Instagram volgen (@DanaVerdoorn) die hebben het eindresultaat al kunnen zien. Voor wie dit nog niet heeft gezien… ik laat je niet langer in spanning, kijk maar naar de foto’s hieronder.

Een beetje giechelend van de zenuwen liepen we naar Dikke Inkt Tattoo in Papendrecht. Met ons ontwerp keurig uitgeprint in de hand keken we helemaal happy omdat we blij waren dat hij eindelijk na al die maanden gezet ging worden. Voor ons alle drie was het de eerste tatoeage dus we waren wel een beetje zenuwachtig voor de pijn en het eindresultaat.

tatt 3

Van te voren hadden we na lang overleggen toch besloten dat Anouk eerst ging daarna ik en dan Eva. Op volgorde van onze leeftijd haha. Dat leek ons het beste compromis. Anouk begon dus en Eva en ik keken de eerste paar minuten zwijgend toe totdat Anouk opeens zei: Hallo kunnen jullie niet even iets zeggen om mij af te leiden, haha! Het wat gespannen sfeertje was daarna veel minder en nadat de tattoo op Anouk haar enkel was gezet, was ik aan de beurt. Het resultaat van de tatoeage van Anouk is super mooi dus dat stelde mij helemaal gerust.

tatt1

Yes! Na ongeveer 10 minuutjes pijn had ik ein-de-lijk de tatoeage waar ik al zo lang naar uit had gekeken. Ik vond de pijn goed meevallen. Het is wel akelig en een beetje irritant maar ik wist dat het niet lang zou duren dus dat heeft wel geholpen.

tatt

Wauw! Het resultaat is zoooo mooi geworden!

tattt

Op deze foto zie je ons alle drie met onze net gezette zussen tattoo. We zijn er super blij mee! Alle drie hetzelfde ontwerp maar wel op een plek die goed bij ons past. Ik ben erg benieuwd of jij ook een tatoeage hebt en of je hier een betekenis voor hebt? Laat het me zeker weten bij de comments.