Hi Meisjes,

Op dit moment heb ik echt zoveel zin in vakantie. Even naar de zon, al is het maar een paar dagen. Vorig jaar ben ik in juni een paar dagen naar Valencia geweest met Tim. Als ik daaraan terug denk en de foto’s bekijk, krijg ik gelijk weer zin om terug te gaan haha.

IMG_0893.JPG

Dit gevoel heb ik al wat langer dus houd ik regelmatig vluchtprijzen in de gaten. Ik ontdekte vorige week dat de tickets naar Ibiza voor begin april redelijk goedkoop waren. Timothy en ik zochten of er ook een geschikt hotel te vinden was in Ibiza. Via www.booking.com vonden we een hotel met een all inclusive concept voor een spotprijsje. Ik ben nog nooit eerder naar een hotel geweest met waar je all inclusive kon eten en drinken dus ik ben erg benieuwd. Ik heb zo mijn bedenkingen over het eten maar dat zie ik daar wel, haha. Wat vind jij van all inclusive eten op vakantie? Let me know 🙂

Het hotel zit lekker dicht bij het strand en ligt in Ibiza-stad. Ik kijk er nu al naar uit om even weg te gaan naar een mooie plek. Zo fijn om er samen even tussenuit te gaan. Als we weggaan heb ik net mijn tentamenweek achter de rug dus dan kan ik ook echt ‘ontspannen’. Mijn plannen voor die vakantie zijn heel simpel: relaxen, eten, stadjes bezoeken, hopelijk op het strand in de zon kunnen liggen en dat vijf dagen op repeat. Het enige wat ik voor werk wil doen, is het maken van foto’s van de sieraden die ik draag van www.meisjeopdedijk.nl. Dat worden vast mooie plaatjes!

Ik ben erg benieuwd hoe het is op Ibiza.. Het weer zal niet mega warm zijn maar rond de 18 graden zou al heerlijk zijn! Als je nog leuke plekken/restaurantjes etc. op Ibiza weet dan hoor ik het graag bij de comments.

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, Facebook, YouTube en neem een kijkje in de webshop