Hi meisjes,

De eerste week van het nieuwe jaar zit er alweer op.. Voor mij was dit niet zo’n spetterende week want ik lig al vanaf 1 januari op bed met een flinke griep. Het is lang geleden dat ik ‘verplicht’ zo lang heb moeten uitrusten. Het was dus misschien wel erg nodig..

Meisje op de dijk heeft een goede eerste week gehad. Ik wist niet goed of de orders van www.meisjeopdedijk.nl na kerst en oud&nieuw zouden blijven lopen. Daarom had ik vrijwel geen verwachtingen. Maarrrr… de bestellingen zijn na week één van 2018 al op meer dan twee handen te tellen, zó leuk! Dus heb ik met dank aan de nodige medicijntjes jullie prachtige pakketjes ingepakt. Hieronder twee foto’s van de pakketjes van deze week die via Instagram stories al voorbij zijn gekomen.

Voor 2018 heb ik een nieuw plan gemaakt voor het komende jaar waarin ik efficiënter wil gaan werken en ik nieuwe dingen ga uitproberen. Rond de lente/zomer, als de temperatuur gaat stijgen, wil ik op markten of andere leuke events gaan staan met een leuke kraam. Het is helemaal mijn ding om alle sieraden en accessoires dan mooi neer te leggen en er echt een gezellig plekje van te maken voor de meiden die komen shoppen. Ook wil ik zelf een event gaan organiseren maar daar ga ik nu nog niet te veel over vertellen.. so stay tuned! Weet jij nog leuke markten of events waar ik met Meisje op de dijk zou kunnen staan dan mag je het mij altijd laten weten (-:

Morgenochtend ga ik voor Meisje op de dijk aan het werk: mails beantwoorden, content voor Instagram maken/plaatsen en de orders van dit weekend inpakken en verzenden. ’s Middags heb ik helaas een afspraak bij de huisarts om een pijnlijke cyste te verwijderen. Ik hoop maar dat de pijn daar juist van weggaat en niet erger wordt. ’s Avonds ga ik de zomervakantie naar Canada boeken met mijn vriend Timothy. Lang leve de Wereld Deal Weken van KLM! Daar heb ik ontzettend veel zin in. Echt een mooie vakantie om naartoe te werken en om naar uit te kijken.

Heb jij ook al vakantieplannen voor de zomer? Laat het me dan zeker weten bij de reacties onder deze post! Ik ben erg benieuwd.