Leuk dat je wilt kijken naar de nieuwste video. Deze video begint op het balkon van Timothy (mijn vriend). Ik heb namelijk zijn balkon een super leuke make-over gegeven! We gebruikten zijn balkon eerder niet omdat er vooral troep op lag en er stond geen fijn setje waar je kon zitten. Daar wilde ik al langere tijd verandering in brengen en dat heb ik nu gedaan :-). Bij de Xenos in Papendrecht heb ik een leuk setje gekocht en accessoires waarmee ik het balkon een ‘tweede leven’ kon geven. Ben je benieuwd naar de voor en na beelden? Kijk dan gezellig mee! ♥

*Balkonsetje Xenos (in prijs verlaagd!): http://www.xenos.nl/wonen-en-sfeer/tuin/balkonset-kreta-met-tuinkussens

Bedankt voor het kijken van de video! Laat zeker je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Heb je een leuk idee of wil je iets weten voor in een volgende video? Let me know!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.