Wij gaan samenwonen! Hiervoor hebben we een mini make-over van de woonkamer gedaan. Lees het artikel voor de foto's.
Zoals jullie van mij weten ben ik al 5,5 jaar samen met Timothy. Hij woont al een paar jaar op zichzelf in een flatje en ik ben na het op kamers wonen in Breda weer bij mijn ouders gaan wonen in Papendrecht. Timothy en ik hebben besloten dat het tijd werd voor onze volgende stap: samenwonen! Dit gaan we bij hem thuis doen en na mijn studie gaan we op zoek naar een eigen huisje. Timothy zijn ‘huisje’ is een prima plek alleen wel erg mannelijk. Hier wilden we (vooral ik ;-)) wel iets aan veranderen zodat het ook wat meer als mijn plekje voelt. Jullie weten dat ik een girly kamer heb en daar moesten we een middenweg in vinden. We zijn gaan puzzelen hoe we zijn huisje wat praktischer konden indelen en hoe we het gezelliger konden maken voor ons samen. We kochten een roomdivider bij de Ikea zodat we twee delen hebben in de woonkamer. Omdat we maar één slaapkamer hebben, is dit een ideale oplossing. Verder hing er niks aan de muur en er stonden maar weinig foto’s dus daar wilden we iets aan veranderen. We waren niet van plan om hier veel geld aan uit te geven dus hebben we vooral spullen en verf gebruikt wat mijn ouders nog over hadden van ander projecten.

Zo zag de woonkamer eruit vóór de mini make-over:

Processed with VSCO with hb2 preset

De roomdivider hadden we nieuw dus die is nog leeg haha. Dit is het mooie resultaat na een likje verf, wat tweedehands meubeltjes die nog ergens in huis stonden en na wat dingen te verplaatsen:

Processed with VSCO with hb2 preset

Heerlijk werkplekje voor mij!

We hebben alleen wat accessoires aangeschaft om er een gezellig geheel van te maken. Het pronkstuk in de woonkamer is de historische wereldkaart op canvas. De wereldkaart die wij hebben, heeft een uniek vintage uiterlijk wat helemaal past bij het nieuwe interieur van ons plekje. Een wereldkaart aan je muur is een nieuwe interieurtrend die ik de laatste tijd steeds vaker voorbij zie komen op Pinterest en Instagram. Ze zijn er in allerlei soorten en maten waardoor je bij elke inrichting een bijpassende wereldkaart kunt kopenDeze wereldkaart kan dan ook op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas, hout, een poster, aluminium of op glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter en bij ons past de wereldkaart op canvas het beste. De wereldkaart die wij mochten uitkiezen van Wereldkaarten.nl is groot (120cm bij 80cm) en dat vult onze muur perfect op, precies waar we naar op zoek waren! Heb jij ook iets moois aan je muur hangen wat lekker opvalt net zoals onze nieuwe wereldkaart? Laat het weten bij de reacties, ik ben benieuwd!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Het is heel leuk om aan ons eigen plekje te werken. De rest van de flat hebben we ook opgeknapt zodat het een mooi geheel is geworden. De mini make-over video waarin je ook de rest van de woonkamer ziet, komt deze woensdag online dus stay tuned meiden! Meisje op de dijk blijft nog steeds Meisje op de dijk want ook Timothy zijn flat zit aan de dijk maar dan in een andere woonplaats haha. Ik zal sowieso nog regelmatig naar mijn ouders gaan omdat ik de werkzaamheden voor mijn webshop daar blijf uitvoeren. :). Woon jij samen met je partner of woon je nog lekker thuis? Laat het bij de reacties weten.