Afgelopen weekend ben ik met mijn moeder en zussen een lekker weekendje naar de camping in Zeeland geweest. We hebben een stacaravan in Arnemuiden waar het heerlijk is en zeker met lekker weer. Vrijdag zijn we naar Veere geweest en kwam ik in een Pip Studio walhalla terecht haha. Ik spaar al een lange tijd serviesjes en met name van Pip Studio. In een winkeltje in Veere (Malle Jantje) hebben ze een hele kamer vol met alle collecties, love it!

Zaterdag zijn we met z’n drietjes naar Vlissingen gegaan voor het bevrijdingsfestival van Zeeland. Hier waren optredens van o.a. Broederliefde en we zijn naar een silent disco gegaan wat echt té grappig was #aanrader 😉

Zondag kwamen ‘de boys’ gezellig voor een dagje en zijn we lekker naar Zoutelande gereden voor een stranddagje. Kijk je gezellig mee? ♥

Bedankt voor het kijken naar de video! Laat zeker je reactie achter bij de comments onder deze post of op YouTube.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop