Hi Meisjes,

Afgelopen zaterdag ben ik naar Schoorl op vakantie gegaan voor een weekje. ’s Avonds zijn we een hapje gaan eten met de hele familie bij restaurant Bergen Binnen in Bergen. Wat was het een gezellige avond! We vierden alvast de verjaardag van mijn moeder voor maandag daarna. Ook zondag was een echte vakantiedag. Ik koos een receptje uit het brunchbook van Véronique Leysen en dat maakte ik die avond klaar. In de Schoorlse Duinen hebben we die dag nog een uur gewandeld, zó lekker met het zonnetje dat scheen. Kijk je gezellig mee? ♥

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop