WEBSHOP

Ben jij er klaar voor om te gaan investeren in jouw droom? Wil je nu echt de doelen gaan behalen waar je al die tijd op hebt gewacht? Geloof mij: het juiste moment is NU! Ook als je nog geen idee hebt wat je moet gaan doen, kan ik jou helpen! Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat vanaf nul beginnen ontzettend lastig is. Daarom help ik jou op weg naar het uitstippelen van jouw dromen zodat jij het leven kunt leven waar jij naar verlangt! Als ik het kan, kun jij het ook!

privé coaching sessie

Ben jij bezig met het opbouwen van je eigen webshop? 

Je kunt een privé coaching sessie boeken bij mij thuis. Kom gezellig een kopje koffie, thee of fris drinken en ondertussen jouw business samen met mij onder de loop nemen. Als onderneemster heb ik 2,5 jaar een goed lopende sieraden webshop gehad. In die jaren mocht ik jaarlijks honderden bestellingen inpakken en ik wil jou leren hoe je dat ook kunt bereiken. Inmiddels weet ik alle do’s en dont’s van het (online) ondernemen en ik kan jou helpen om de fouten die ik maakte over te slaan. Ik kan jou leren hoe je van jouw webshop een succes kunt maken zodat klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent.

Mijn doel is om jou als (jonge) onderneemster verder te helpen om jouw dromen waar te maken. In de coaching sessie kunnen we sparren over jouw plannen waarbij ik mijn kijk erop met jou deel. Dit doe ik met een kritische blik zodat je er ook echt iets aan hebt. Jij bepaalt zelf de invulling van de coaching sessie als je een bepaald onderwerp wilt bespreken zoals marketing of social media. Maar misschien wil jij weten hoe je jouw webshop zelf kun verbeteren. Deze keuze is helemaal aan jou! We hebben hier 120 minuten de tijd voor en kunnen daarom alles uitgebreid bespreken.

Dit is bij de privé coaching sessie inbegrepen:

  • Eén op één coaching sessie met mij, Dana eigenaresse van Meisje op de dijk
  • Een coaching sessie duurt 120 minuten
  • Je ontvangt na de coaching sessie het e-book Doelen stellen en behalen t.w.v. 19 euro in je mailbox
  • Je krijgt een mooie planner en een pen om meteen je nieuwe doelen en ideetjes in op te schrijven tijdens de coaching
  • Onbeperkt koffie, thee en fris met wat lekkers erbij

We gaan in 120 minuten jouw business bespreken. Alles draait dan ook om jouw wensen! Ik zorg ervoor dat je vol frisse ideeën aan de slag kunt gaan na de coaching sessie. Ik deel mijn adviezen en ervaringen en samen sparren we over de toekomst van jouw webshop. Na de coaching sessie ga je vol vertrouwen terug naar huis en ga je van je webshop nu écht een succes maken! Je mag al je vragen stellen en ik zal ze natuurlijk eerlijk voor je beantwoorden.

Heb je vragen over deze privé coaching sessie? Stuur dan gerust een mailtje naar info@meisjeopdedijk.nl

Wil jij deze privé coaching sessie met mij boeken? Stuur dan een e-mail naar info@meisjeopdedijk.nl dan maken we een afspraak!

Locatie: Papendrecht – Zuid-Holland

Prijs: eenmalige investering van 97,- euro