Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog om de nieuwste dagvlog van Meisje op de dijk te bekijken! In deze vlog neem ik jullie mee naar een schooldag en laat mijn zusje de nieuwe intro video zien die ik vanaf deze vlog in mijn video’s ga gebruiken. Zo leuk om hier nu ook de nieuwe Meisje op de dijk kenmerken in terug te zien! #panterprintje Ik ben heel benieuwd wat jij ervan denkt! Ook laat ik je zien hoe ik de bestellingen inpak voor mijn sieradenwebshop. Helaas gebeurde er toen iets vervelends waardoor ik een klant teleur heb moeten stellen. Hier baalde ik enorm van. Als ondernemer wil ik alles goed doen en zeker naar mijn klanten toe die betalen voor wat ik hen lever. Als dit dan anders loopt, vind ik dit heel lastig om mezelf daarbij neer te leggen..

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).