Mijn veertiendaagse vlog periode is nog in volle gang en daarom staat ook vandaag weer een nieuwe video voor jullie klaar. In deze video begin ik met het opnemen van een video over ondernemen. Die staat inmiddels al op mijn blog en YouTube kanaal en gaat over het opbouwen van een succesvol persoonlijk brand. In de vlog zie je dat mijn bestelling met de inkopen voor mijn sieraden webshop binnen zijn gekomen en deze ga ik met mijn zusje uitpakken en aan jullie laten zien. Heel grappig om de zomerse haarbandjes alvast te ”testen” en daar moet ik nog maar even op oefenen ;-). Ik ga de inkopen ook opruimen in de kast voor alle Meisje op de dijk sieraden en accessoires. Deze kast wordt een beetje te klein nu ik aan het uitbreiden ben dus daar ga ik even een handigere oplossing voor zoeken. Verder ga ik naar de fysio en even langs bij mijn oma en opa. Genoeg gedaan die dag dus en voor jullie genoeg om te zien, haha!

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog!

Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).