Vandaag staat er weer een nieuwe vlog voor je klaar die in het teken staat van Pasen & Koningsdag. Ik heb met mijn familie de paasdagen doorgebracht op de camping in Zeeland. Daar hebben we lekker gegeten en zijn we naar ons favoriete dorpje in Veere gegaan. Ook hebben we een dag genoten van de zon op het strand, zo fijn! Na het lange weekend was het tijd voor deel één van de voorbereidingen op Koningsdag met Meisje op de dijk. Vorig jaar was mijn eerste keer op de markt tijdens Koningsdag een enorm succes. Dit jaar heb ik een soort upgrate want ik heb een mobiel pinautomaatje, een groter aanbod en ik heb zelfs twee (omg..) kramen dit jaar! Dubbel zoveel voorbereiding maar ik kijk er wel enorm naar uit. Ik sta op 27 april in Papendrecht op de markt en de week daarna op 5 mei in Ulvenhout. Het eerste deel van de voorbereidingen voor Koningsdag zie je in deze vlog. Zie ik je zaterdag? Let me know, dat lijkt me ontzettend leuk!

Lees hier meer informatie: Facebook Event Koningsdag

Veel kijk plezier! Doe een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

 

Bedankt voor het kijken naar deze vlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl.

Yes, ik start een eigen bedrijf. Meisje op de dijk

Je kunt je hier aanmelden voor mijn Facebook community ”Yes, ik start een eigen bedrijf!”. En je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Bestel mijn e-book om een succesvol personal brand op te bouwen hier.