Vandaag staat er weer een vlog voor jullie klaar. Ik heb weer een dagje in mijn leven gefilmd en dit keer laat ik sinds lange tijd weer eens zien hoe ik de bestellingen van mijn sieraden webshop maak. Er zijn daarin weer een aantal dingen veranderd en het leek mij leuk om dit weer eens met jullie te delen. Ook heb ik een leuk cadeautje gekocht voor het afscheid op mijn stage bij Loods 5 en kwam mijn moeder gezellig langs met een lief cadeautje! Kijk je weer mee naar de nieuwste vlog? Laat me bij de reacties weten wat je ervan vond, ik ben benieuwd.

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop