Vorige week kon je de eerste voorbereidingen op de markt van Koningsdag zien. In deze vlog neem ik je mee met de verdere voorbereiding en neem ik je mee tijdens de markt. Het was echt een geweldige dag en achteraf kon ik pas beseffen hoeveel we verkocht hadden. Zonder de hulp van Timothy, mijn zussen en mama had ik dit niet kunnen doen dus ik ben hen heel dankbaar voor hun hulp. Twee kramen was even pittig maar het is allemaal goed meegevallen! Als je tijdens de markt mee hebt gedaan met de winactie kun je in deze video bekijken om te zien of je misschien wel hebt gewonnen, jeej! Als je er niet bij kon zijn of je hebt niet gewonnen dan zit er een troostprijs in deze video. Dat is wel zo leuk, hihi!

Veel kijk plezier! Doe een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze vlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl.

Yes, ik start een eigen bedrijf. Meisje op de dijk

Je kunt je hier aanmelden voor mijn Facebook community ”Yes, ik start een eigen bedrijf!”. En je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Bestel mijn e-book om een succesvol personal brand op te bouwen hier.