VLOG: Kelly Caresse event in Amsterdam!

Zoals ik zondag al aan jullie liet weten, mocht ik armbandjes maken voor in de goodiebags bij het Kelly Caresse event in Amsterdam. Ik ben zelf ook naar het event  geweest en het was tot in de puntjes verzorgd. Van lekkere drankjes en hapjes tot aan workshops over balans en iemand van Zenner die mijn haar mooi heeft ingevlochten. Het was een gezellige middag waarbij ook nog aan het goede doel werd gedacht. Ik besloot om mijn camera mee te nemen en er waren nog meer vloggende meiden aanwezig wat heel gezellig en inspirerend was. Door op de foto hieronder te klikken, kun je de vlog zien die ik maakte van deze leuke dag. Kijk je gezellig mee?

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Ik hoop je weer te zien bij de volgende video & vergeet niet om je reactie achter te laten via YouTube of bij de comments. Abonneren op mijn YouTube kanaal is helemaal gratis en je helpt mij als je dit wilt doen. Je kunt je abonneren door hier te klikken, alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.