Super leuk dat je weer wilt kijken naar mijn nieuwe video! Deze video staat nog een klein beetje in het teken van kerst alhoewel de feestdagen wel voorbij zijn. Ik besloot na de feestdagen  om alvast te beginnen met mijn goede voornemen voor 2019: gezonder gaan leven ;-). Wie mij al langer volgt, weet dat ik taartjes en wijntjes nooit oversla maar nu is het toch zo ver dat ik eraan moet geloven. Gezonder gaan eten en wat vaker sporten en bewegen is waar ik het komende jaar meer aandacht aan ga besteden (hoe cliché dit ook is haha). In deze vlog gaan we eindelijk mijn zus Anouk en haar vriend weer ophalen na hun wereldreis van bijna vijf maanden! Hier had ik natuurlijk super veel zin in! De vlog eindigt met de jaarwisseling en ik wil jullie dan ook allemaal een heel gezond en gelukkig nieuwjaar wensen! We gaan er een top jaar van maken!

Kijk gezellig mee naar de video & laat hier of op YouTube jouw reactie achter. Ik ben erg benieuwd naar jullie goede voornemens hihi.

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop

P.S. Er is op dit moment MEGA SALE in mijn webshop met kortingen tot wel 40%! Klik hier om een kijkje te nemen bij de afgeprijsde musthave sieraden en accessoires van Meisje op de dijk.

Meisje op de dijk blog happy new year sale