Vandaag neem ik jullie weer gezellig mee in deze nieuwe dagvlog. Ik voel me niet zo lekker en dat kan te maken hebben met het laat naar bed gaan na ons bioscoop avondje van gisteren, haha. Ik ga naar school en ik ga daarna naar mijn ouders waar ik lekker mee kan eten. Ik geef jullie daarna nog een soort shoplog/unboxing van de inkopen die ik voor mijn sieraden webshop heb gedaan. Zelf ben ik echt dol op alle nieuwe items! Als je de sieraden na het zien van de unboxing ook eens in mijn webshop wilt bekijken kun je dat doen door hier te klikken: Meisjeopdedijk.nl

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).