In deze vlog zie je hoe chaotisch mijn leven soms is, haha. Na een schooldag moest ik in korte tijd nog veel pakketjes maken die voor Valentijn besteld waren en dus perse die dag op de post moesten. Super leuk om alle mooie bestellingen in te pakken maar het zweet stond wel even op mijn voorhoofd! Ook vertel ik je over dat ik het best lastig vind om geen waarde te hechten aan de cijfers van mijn social media kanalen. Ik had zo’n honderd volgers verloren op Instagram en ik voelde me daar rot over. Eigenlijk vond ik dit echt belachelijk en wil ik over zoiets niet inzitten. Soms vind ik dat erg lastig. Ik ben benieuwd of jij hier ook mee te maken hebt, laat het me weten bij de reacties zodat we elkaars ervaringen hierin kunnen delen.

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).