Welkom bij een nieuwe dagvlog waarin ik je een eerlijk kijkje geef in mijn leven als student met een webshop. Vandaag neem ik je mee naar mijn school waar ik een college volg en daarna ga ik lunchen en bijkletsen met een vriendinnetje, super gezellig! Als ik thuis kom, ga ik het een en ander voor Meisje op de dijk doen. Ik laat jullie zien hoe ik mijn administratie/boekhouding organiseer en misschien zit hier een handige tip voor jou bij. Ik ben benieuwd of jij ook je boekhouding zakelijk/privé bij moet houden en hoe jij dat doet, laat dit even weten bij de reacties :-).

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).