Super leuk dat je vandaag de tijd neemt om naar mijn eerste dagvlog te kijken! Zoals ik gisteren heb aangekondigd, komt er de komende twee weken iedere dag een vlog online. In deze vlogs wil ik je graag een eerlijk kijkje geven in mijn leven als student met een webshop. Dit idee is ontstaan door de vele vragen die ik krijg over hoe ik mijn studie en een eigen bedrijf met elkaar combineer. Ik kan mijn beide passies naast elkaar uitvoeren maar daar komt heel wat bij kijken. Leuke dingen maar ook moeilijke keuzes of teleurstellingen. Daarom wil ik ter inspiratie mijn passie met jullie delen door het maken van dagelijkse vlogs de komende twee weken.

In de eerste dagvlog vertel ik jullie meer over de app waarin ik mijn voeding probeer bij te houden #healthylifestyle 😉. Ik ben mijn laptop bij mijn ouders vergeten dus daar ga ik heen zodat ik de bestellingen voor mijn webshop kan maken. Ik moet voor school verschillende dingen doen en daarin ben ik best onzeker. Bij het maken van mijn CV duik ik weer even terug in mijn bijbanen en vorige opleiding die ik heb gedaan. Ook heb ik heel leuk nieuws over de nieuwe armbandjes collectie van Bazou in mijn webshop. Kortom genoeg te doen op deze maandag, haha! Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).