Wauw! Vandaag staat de laatste dagvlog van de veertiendaagse vlog reeks online! Het zeker niet de allerlaatste vlog die je van Meisje op de dijk mag verwachten maar wel de laatste van deze reeks. Ik vond het enorm inspirerend en zoals ik in de vlog ook vertel, heb ik tijdens deze dagen een groei in kijkers, abonnees en in persoonlijke ontwikkeling met het vlggen doorgemaakt. Super inspirerend voor mij! Ik ben benieuwd naar jouw ideetjes voor hoe je mijn vlogs wilt zien de komende tijd. In deze vlog zijn we nog met mijn familie in het huisje in Schoorl en gaan de mannen en m’n zussen mountainbiken en mijn moeder en ik lekker wandelen in de Schoorlse duinen en bossen. Een heerlijke zondag die we afsluiten met ons nieuwe favoriete spel: ticket to ride! Ken jij dit spel ook? Verder heb ik die dag mijn lessen voorbereid voor de stageweek die ik daarna had. Vandaar dat het vooral wat sfeerbeeldjes zijn in deze vlog. Veel kijk plezier!

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).

Yes, ik start een eigen bedrijf. Meisje op de dijk

Je kunt je hier aanmelden voor mijn Facebook community ”Yes, ik start een eigen bedrijf!”. En je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.