In deze dagvlog ga ik ontbijten bij MacDonald’s en daarna brengt Timothy mij bij de SEO cursus van Blog Bosses in Utrecht. Deze cursus was super geslaagd en heeft mij meer inzicht gegeven in hoe ik mijn blog en webshop beter gevonden kan laten worden in Google. Als je daar meer vragen over hebt, mag je ze altijd stellen bij de reacties. Na de cursus reden wij samen door naar Schoorl waar mijn familie al was voor een weekje vakantie. Timothy en ik bleven alleen het weekend omdat ik die week nog stage moest lopen. In Brabant hebben ze een week later (de week van deze upload) vakantie dus ik kon ook alleen maar in het weekend blijven. We gingen gezellig uiteten voor mijn moeders verjaardag en hebben die dag verder niet zoveel gedaan haha. Dit is de één na laatste vlog van de veertiendaagse vlogreeks dus ik ben heel benieuwd of je dit soort vlogs vaker op mijn kanaal wilt zien of dat je misschien een ander ideetje hebt. Laat me dit vooral weten zodat ik daarover na kan denken hihi.

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).

Yes, ik start een eigen bedrijf. Meisje op de dijk

Je kunt je hier aanmelden voor mijn Facebook community ”Yes, ik start een eigen bedrijf!”. En je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.