Jippie! Vandaag staat er een hele leuke dagvlog voor je klaar: een dagje in de Efteling! Timothy en ik zijn dol op de Efteling en precies een jaar geleden maakte ik een van mijn eerste vlogs toen we een nachtje in het Efteling hotel verbleven. Zo leuk om er nu weer te zijn. Ik vertel je bovendien iets wat je waarschijnlijk nog niet over mij wist: heb ik in de Efteling gewerkt? Ben jij ook fan van de Efteling? Laat het me weten bij de reacties!

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).

Yes, ik start een eigen bedrijf. Meisje op de dijk

Je kunt je hier aanmelden voor mijn Facebook community ”Yes, ik start een eigen bedrijf!”. En je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.