Wat leuk dat je weer naar de nieuwste dagvlog komt kijken! In deze vlog irriteer ik me aan ons huishouden en ga ik daarom even flink aan de schoonmaak. Ik ben benieuwd of jij ook al op kamers of op jezelf woont en zo’n schoonmaak drang misschien wel herkent haha? Laat het even weten bij de reacties. Ook laat ik wat beelden zien van hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het uploaden van mijn video’s en de bijbehorende blogs die ik daarbij maak. Net als deze die je nu leest ;-). ’s Avonds gaan Timothy en ik gezellig uiteten met zijn gezin en rijden we onderweg langs een plek waar ik het afgelopen jaar een kerstmarkt heb gehad. Kortom, weer genoeg om naar te kijken hihi!

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).

Nieuwsbrief Meisje op de dijk: https://www.meisjeopdedijk.nl/newslet