In de dagvlog van vandaag zie je dat we nog steeds ons weekend in Duitsland zijn. Het is zondag 17 februari in deze vlog en wij zijn nog bij Timothy zijn ouders. We gaan doen wat voor ons echt typisch is voor de zondag: wandelen & spelletjes spelen. We zijn naar een meer gegaan wat vlakbij is en daar hebben we heerlijk gewandeld. Zo leuk om te zien hoe Cassy (het hondje) geniet van de natuur! En wij genoten lekker mee :-). De rest van de dag hebben we spelletjes gedaan en ik heb nog wat dingen voor de webshop gedaan. Zoals de inkopen invoeren in de webshop en een nieuwsbrief schrijven en sturen naar mijn klanten. Aan het einde van de dag gingen we weer naar huis en zat het weekendje met familie en gezelligheid er alweer op.

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).