Het is weer woensdag en daarom staat er weer een nieuwe video voor jullie klaar! Dit keer geen vlog uit mijn dagelijks leven maar een video over ondernemen. In januari stond mijn blog in het teken van het onderwerp: Alles wat je moet weten voordat je met een bedrijf begint. Dit was het eerste onderwerp van Jij bent de baas/#JBDB waarin ik elke maand een ander thema uitlicht over het ondernemen. Omdat het voor sommige van jullie prettiger is om een video te bekijken in plaats van een blog te lezen, heb ik een video gemaakt met het januari thema. In deze video komen de onderwerpen motivatie en je bedrijfsnaam bedenken aan bod. Heb je interesse om een eigen bedrijf te beginnen of lijkt het je leuk om hier meer over te leren? Kijk dan naar de eerste Jij bent de baas video & laat zeker je reactie, tips en ideetjes achter. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop

Wil je deze video delen met anderen? Pin de onderstaande afbeelding dan op jouw Pinterest bord.

VIDEO: Snel geld verdienen? Motivatie en bedrijfsnaam #JBDB 1