Video: Q&A #3 Je bedrijf laten groeien!

Wat leuk dat je weer wilt kijken naar een nieuwe video van Meisje op de dijk! Dit keer heb ik alweer de derde Q&A voor jullie opgenomen. In deze video beantwoord ik jullie vragen die vooral gaan over mijn webshop en ondernemen. Ook zitten er wat persoonlijke vragen tussen. Ik vind het altijd super leuk om vragen van jullie te krijgen en deze te beantwoorden via bijvoorbeel Instagram DM. Het lukt me niet altijd om op iedereen uitgebreid antwoord te geven dus leek het mij handig om weer een video op te nemen. Mocht jouw vraag nog niet beantwoord zijn in deze of de de andere twee Q&A’s dan mag je ze altijd stellen bij de reacties onder dit bericht of op YouTube! Kijk je weer gezellig mee?

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.