Er is alweer een week voorbij gevlogen. De tijd gaat tegenwoordig zo snel! Voor mij zit het tweede jaar op de pabo er alweer bijna op. Nog een paar weekjes stage en school en dan kan ik lekker van de zomervakantie gaan genieten. Maar ook nu geniet ik van de vrije dagen die ik heb en afgelopen weekend had ik zo’n fijn relax weekend. Op vrijdag was Timothy jarig en daar had ik een leuke verrassing voor. De rest van het weekend zijn we naar zijn ouders gegaan die in Duitsland wonen. Het was super lekker weer dus  was het zaterdag een perfecte dag om het nieuwe bootje van Tim zijn ouders uit te proberen. Wat was dat leuk zeg! En een beetje eng haha.. Ik ben heel benieuwd wat jij hebt gedaan afgelopen weekend. Ook zo van het lekkere weer genoten of stond er iets anders op jouw planning? Let me know bij de comments.

Kijk je gezellig mee naar de beelden van mijn weekend vlog? ♥

Bedankt voor het kijken van de video! Laat je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Heb je een leuk idee of wil je iets weten voor in een volgende video? Let me know!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.