VIDEO: Een succesvol personal brand opbouwen in 2019!

Het is weer woensdag en er staat daarom weer een nieuwe video voor je klaar! Ik heb deze week via Instagram stories naar jullie input gevraagd en ik kreeg hier veel enthousiaste berichtjes op. Jullie bepaalden waar mijn video over ging en het onderwerp wat het meeste is aangevraagd ging over het krijgen van meer volgers/klanten. Om hier wat meer diepgang aan te kunnen geven, heb ik een video gemaakt over het opbouwen van een succesvol personal brand ofwel jouw persoonlijke merk. Deze video is handig voor (startende) ondernemers maar ook voor influencers of als je bewuster wilt om gaan met hoe jij jezelf neerzet op social media.

Een aantal tips die ik in deze video bespreek gaan over: jouw niche bepalen, je missie inzetten, een doelgroep afwijzen, klanten bereiken, je look & feel bepalen, consistent zijn in de content die je plaatst en consistent zijn in wanneer je content plaatst. Ook deel ik telkens mijn ervaringen binnen deze onderwerpen en ik hoop je hiermee te kunnen inspireren om jouw persoonlijke brand op te gaan bouwen of te verbeteren.

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).

Ik ben heel erg benieuwd naar welke tips jij nu al bewust of onbewust toepast en aan welke tips je nog gaat werken. Laat dit weten bij de reacties. Veel succes!

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.