Hi Meisjes,

Vandaag staat alweer de vijfde weekend vlog online! Ik heb voor mijn bedrijfje deze week keuzes gemaakt en dat vind ik soms nog best lastig. In de vlog laat ik je graag zien waar ik voor heb gekozen. Het is dit keer wat meer een ‘klets’ video geworden waarin ik jullie onder andere vertel hoe ik op dit moment de webshop en mijn studie combineer. Ook ga ik gezellig buiten de deur ontbijten met mijn zus Eva. Kijk je gezellig mee? 

Heb je de gouden tip voor het combineren van school en werk, laat deze dan zeker achter bij de comments! Ook hoor ik graag je ideetjes, tips & suggesties voor nieuwe video’s en/of vlogs voor op mijn YouTube kanaal.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.