Hi Meisjes,

Vorige week ben ik met mijn zussen en moeder gaan winkelen in Haarlem. We waren op vakantie in Schoorl en Haarlem leek ons een leuke stad om naartoe te gaan voor een ‘shopday’! Zelf was ik nog niet eerder in deze stad geweest. Het was erg koud dus we zijn zoveel mogelijk in de winkels geweest, haha. Ik ben ook erg goed geslaagd! Kijk je gezellig mee? 

Z A R A | Bij Zara kocht ik een super leuk setje: een truitje en een rokje. Dit is helemaal iets voor mij en ik was daarom ook blij dat het me leuk stond! 🙂 Het rokje is lichtroze en heeft een suèdelook.

haarlem6.jpg

haarlem7.jpg

haarlem2.jpg

haarlem .jpg

Ik heb het rokje en truitje gecombineerd met deze twee armbandjes van Meisje op de dijk.

haarlem11.jpg

O L I V I A  &  K A T E | Ik volg de Instagram van Olivia & Kate al vrij lang en ze hebben altijd hele leuke items in hun webshop. Dinsdag was ik voor het eerst in hun winkeltje en het ziet er in het echt nóg leuker uit. Bij Olivia & Kate kocht ik een mooi jurkje met een panterprint. Ik trok hem aan en het jurkje stond gelijk leuk. Nu het nog koud is buiten zal ik het jurkje met een dikke panty en laarsjes dragen en in de zomer kan ik er een zomers schoentje bij aan. Nu al zin in, haha!

haarlem8.jpg

haarlem 1.jpg

S I S S Y – B O Y | Bij Sissy-Boy kocht ik twee glazen boxen die ik voor mijn bedrijfje heb gekocht. Daar kan ik sieraden in neerleggen tijdens events. Op Koningsdag ben ik met Meisje op de dijk te vinden bij een kraam in Papendrecht. Dat wordt de eerste keer dat ik de kettinkjes en armbandjes in deze glazen ‘displays’ zal neerleggen. Ik heb het al even getest en het ziet er echt aantrekkelijk uit al zeg ik het zelf :-).

haarlem12.jpg

B Y  L I M A |Als je mij op Instagram volgt via @danaverdoorn dan heb je kunnen zien dat we in Haarlem bij het tentje By Lima hebben geluncht. Dit was heel gezellig en we hebben een lekkere, healthy lunch op. Ik zou het je echt aanraden om hier een koffietje met een taartje of een lunch te nemen als je in Haarlem bent.

haarlem4.jpg

haarlem14.jpg

Ze verkopen hele leuke kaartjes bij By Lima. Ik kon het niet laten om er een paar te kopen. Hoe lief zien ze eruit?! Die ga ik thuis in een lijstje doen. Neem zeker eens een kijkje op de website: https://by-lima.nl/

haarlem19

haarlem10.jpg

Nou zoals je ziet is het een geslaagd shopdagje geweest. Ook mijn zussen en moeder hebben leuke items gekocht dus we zijn helemaal happy met onze nieuwe items. Ben jij weleens in Haarlem geweest? Laat je reactie achter bij de comments.