Hi Meisjes,

Na een tijdje geen kleding te hebben gekocht, begon het toch weer te kriebelen om iets nieuws te scoren. Ik ging boodschappen doen en liep even binnen bij Vero Moda in het dorp waar ik woon. Op de tafel waar direct je oog opvalt als je de winkel binnen stapt, lag een mooi truitje. De gele kleur van het truitje vond ik direct leuk! De andere kleuren waar je uit kon kiezen waren wit en donkerblauw. Ik heb de laatste tijd al veel items voorbij zien komen in het geel en ik vind het een vrolijke kleur voor de lente. Verderop in de winkel zag ik nog een zwarte broek hangen met een gele streep aan de zijkant. Deze twee items en nog een paar spijkerbroeken (die niet mooi stonden) ben ik gaan passen. De broek en het truitje heb ik daarna gekocht voor mezelf #TreatYourself haha 😉

Thuis heb ik mijn nieuwe kleuren gelijk aan gedaan en heb ik het setje met sieraden van Meisje op de dijk gecombineerd. De broek zit echt super lekker en heeft de look van een pantalon maar zit wel wat strakker bij je enkels. Ik ben er echt super blij mee!

Bekijk hieronder de foto’s van de kleding en de sieraden:

Shop 1

Shop 2

Shop 4

Shop 3

De armbandjes die ik bij deze outfit draag zijn:

Shop 5

Super leuk hoe de kraaltjes van m’n oorbellen matchen met mijn nieuwe truitje! De oorbellen die ik draag zijn:

Shop 7

Het kraagje van dit truitje staat wat omhoog dus koos ik voor een kort én een lang kettinkje. De kettinkjes die ik bij dit truitje draag zijn:

Shop 8

Zoals je misschien wel kunt zien, ben ik helemaal happy met mijn nieuwe kleding. 🙂 Maakt shoppen jou ook zo happy? Wat heb jij voor het laatst geshopt voor jezelf? Ik ben erg benieuwd. Laat je reactie achter bij de comments.