Zelf ben ik dol op het maken van mooie foto’s. Meestal maak ik foto’s met mijn iPhone maar omdat ik ook een goede camera heb, maak ik daar ook graag foto’s mee. Meestal zijn dit foto’s van leuke dingen zoals: het eten in een restaurant, op een feestje, van een leuk moment of met vriendinnen. Natuurlijk maak ik ook een selfie op z’n tijd 😉

In 2015 waren mijn ouders 25 jaar getrouwd. Mijn zussen en ik hebben toen foto’s laten maken van ons op het strand. De mooiste hiervan hadden we uitvergroot en in een lijst gedaan als cadeau voor onze ouders. Op de dag van hun 25 jarige huwelijk gaven we deze foto en de blik van trots in hun ogen was heel mooi om te zien. Toen mijn opa en oma de foto later zagen, wilden zij ook super graag deze foto van hun kleindochters. Een foto maken en cadeau geven, kan heel speciaal zijn. Veel mensen hebben alles al en zijn niet materialistisch ingesteld. Wat geef je dan cadeau aan iemand die zo gezegd ”alles al heeft wat hij/zij wil”? Een speciale foto in een lijst of een foto op canvasdoek kan dan een heel mooi cadeau zijn. Meestal heeft zo’n foto voor een vader, moeder, opa, oma of je partner een bijzondere waarde.

In samenwerking met www.fotofabriek.nl mocht ik mezelf een foto op een canvasdoek cadeau doen. Ik hoefde niet lang na te denken over welke foto ik wilde hebben op een canvasdoek. Vorig jaar ben ik samen met mijn zussen Anouk en Eva naar Amsterdam Open Air geweest. Dit was het eerste festival waar we met z’n drieën naartoe zijn geweest. Het was zo’n leuke en gezellige dag vol humor over dingen die alleen zussen/goede vriendinnen begrijpen. Daarom wilde ik een foto van die dag laten afdrukken. Zo kan ik dat speciale moment een mooi plekje geven. Hieronder de foto die ik heb gekozen:

IMG_9266.JPG

Met de online editor van Fotofabriek heb ik gemakkelijk de foto geüpload. Dit duurde maar even en het werkte prettig. De volgende ochtend kreeg ik al een berichtje dat de foto onderweg was, snelle service dus! Ik ben super blij met het resultaat van de foto op het canvasdoek. De kwaliteit is ook erg hoog en dat terwijl de foto gewoon met mijn telefoon is gemaakt. Voor mij is deze kwaliteit van belang omdat ik de foto nu een mooi, eigen plekje kon geven in mijn kamer.

fotofabriek.jpg

fotofabrie3

fotofabrie1

Mooi staat het zo heh? 🙂 Wil jij jezelf ook een mooie foto van een speciaal of bijzonder moment op canvas cadeau doen? Of heb je nog geen cadeautje voor Moederdag? #Moederdagtip ;-). Neem dan zeker een kijkje door hier te klikken: https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/  En bekijk de mogelijkheden. Laat bij de comments weten welke foto jij wel op canvas zou willen afdrukken. Ik ben benieuwd.