Hi Meisjes,

Je herkent het vast wel, je bent toe aan een momentje voor jezelf. Even genieten van een ontspannen momentje voor jezelf is super belangrijk. Zelf merk ik dat ik dit soms te weinig doe omdat ik te druk ben met andere dingen. Als ik met vakantie ben dan ben ik bewuster bezig met zo’n ‘me-time’ moment. Daarna merk ik dat ik het fijn vind om zo’n momentje wat vaker in te plannen. Het pept je op en geeft je weer nieuwe energie. Met de relax tip die ik vandaag met jullie deel, kun je zo’n momentje heel makkelijk creëren.

Een gezichtsmaskertje kan wonderen doen voor je huid. Zeker met de ijskoude dagen heeft je gezichtshuid flink wat te verduren. Je gezicht even laten bijtanken met een lekker maskertje is daarom het ultieme relax moment als je het mij vraagt.

Etos heeft negen verschillende maskertjes van hun eigen merk. Zes van deze maskertjes zijn funmaskers en drie ervan zijn intensieve maskers. De maskertjes zien er super vrolijk uit want ze zitten in kleurrijke zakjes. Ze zijn van hoge kwaliteit en je shopt ze voor een klein prijsje van €0,99 per stuk. De maskertjes waar ik voor gekozen heb zijn twee intensieve en twee funmaskers.

Etos Balancing mud mask

etos3.jpg

Dit maskertje verwent je huid extra intensief door de toevoeging van arganolie. De acai bessenextract heeft een antioxiderende werking voor de dieptereiniging van je poriën. Het masker hersteld de natuurlijke balans van je huid.

Etos Virgin olive oil mask

etos1.jpg

Dit maskertje bevat koudgeperste olijfolie met een kalmerende en voedende werking. De combinatie van de hydraterende shea- en cacaoboter zorgt voor een intensieve reiniging.

Etos Fruit smoothie mud mask

etos2.jpg

Dit maskertje bevat een weldadige combinatie van perzikolie en mangoboter. Het fruit smoothie mud mask heeft een zachte en frisse tint.

Etos Cleansing peel off mask

etos.jpg

Dit maskertje combineert de natuurlijke manuka honing met de zachte geur van jasmijn om de dode huidcellen te verwijderen. Voor een verfrissend resultaat.

Zelf heb ik gekozen om het Etos Balancing mud mask te gebruiken. Mijn huid voelde erg zacht aan na het afspoelen met lauwwarm water. Ik voelde me echt even zen. De kwaliteit van de maskertjes vonden wij erg fijn. En dat voor een kleine prijs. Echt een aanrader dus. Tijd om dit soort momentjes wat vaker te hebben en weer even op te laden.

Hoe zorg jij het liefst voor je me-time momentjes? Laat je reactie achter bij de comments, ik ben benieuwd! 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop