De afgelopen maanden krijg ik regelmatig vragen over hoe je een webshop begint. Dit zijn vragen van meiden die gewoon nieuwsgierig zijn naar hoe bepaalde dingen werken maar het zijn ook mensen die zelf nadenken over het starten van een webshop. De meest gestelde vragen die ik tot nu toe heb gekregen zijn vragen als: Wat zijn de kosten van een webshop? & Hoe en waar doe je inkopen? Dit kunnen hele lastige vragen zijn waar je zelf maar moeilijk het antwoord op kunt vinden. Omdat ik het zelf heel fijn had gevonden om het antwoord op zulke vragen van iemand anders te horen toen ik nog moest beginnen met http://www.meisjeopdedijk.nl heb ik een video opgenomen waarin ik zelf antwoord geef. Ik heb nu ruim acht maanden een eigen webshop en daardoor heb ik al de nodige ervaring opgebouwd. Natuurlijk weet ik niet alles en zal het bij anderen er misschien ook anders aan toe gaan.

Alles wat ik in onderstaande video vertel, is op basis van mijn persoonlijke ervaringen en het kan bij jou of iemand anders er op een andere manier aan toe gaan. Kijk je gezellig mee? ♥

Bedankt voor het kijken van de video! Laat zeker je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Heb je een leuk idee of wil je iets weten voor in een volgende video? Let me know!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop