Q&A: Eerlijke antwoorden op jullie vragen

Het is inmiddels alweer drie maanden geleden dat ik mijn eerste Q&A video opnam. Ook na deze video bleef ik zo nu en dan nog vragen krijgen van meiden over ondernemen, een webshop hebben of algemene vragen over mijn werk voor Meisje op de dijk. Het leek me leuk om deze vragen te verzamelen en ze in een spontane video te beantwoorden. Ik had voor het opnemen nog geen antwoorden bedacht omdat ik het belangrijk vind om een eerlijk antwoord te kunnen geven op de vragen.

Het is voor mezelf interessant om te zien wat ik na bijna een jaar allemaal al geleerd heb dankzij mijn bedrijfje. In de Q&A video kijk ik terug op welke fouten ik heb gemaakt en waar ik juist veel van heb geleerd. Toen ik met Meisje op de dijk begon had ik nog geen idee wat ervan terecht zou komen. Terugblikkend op het afgelopen jaar heb ik al super veel gedaan. Het is nu tijd om sommige dingen wat professioneler aan te pakken. Ik heb een afspraak gemaakt met een boekhouder en ik heb een aantal dingen aangeschaft om de webshop efficiënter te laten werken. Dit soort keuzes maken is iets wat ik soms erg lastig vind aan mijn bedrijfje. In de video vertel ik je hier meer over.

Heb jij ook een vraag over ondernemen, een webshop, video’s maken of misschien over iets heel anders? Laat het mij dan zeker weten want ik beantwoord hem heel graag.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.