Het is weer tijd voor een ‘photo blog’ oftewel een plog! Afgelopen vrijdag had ik een chaotisch dagje die heel positief begon. Ik heb het de laatste tijd behoorlijk druk met studeren en werken en vandaag had ik een combi van beide. Gelukkig had ik tussendoor tijd om even te ontspannen tussen alle drukte door. Kijk je gezellig met mij mee naar de foto’s van deze dag?

IMG_5156

Mijn wekker ging al vroeg om 06:00uur af omdat ik nog voor mijn tentamen wilde leren. Ik nam daarom een ontbijtje op bed met yoghurt en muesli en een kopje thee en ik keek op de iPad naar het nieuws.

IMG_5157

Een uurtje later kreeg ik een melding dat Kelly Caresse mij had getagd in een insta story! Dit vond ik echt mega leuk en het was echt even een armknijp momentje voor mij.. Een heel leuk begin van de dag.

IMG_5161

Ondertussen aangekleed en opgemaakt en nog even mijn tanden poetsen 😉

IMG_5164

Rond half 9 was ik in Breda aangekomen en parkeerde ik op een paar minuten afstand van mijn school. Ik zit nu in het derde jaar van de pabo bij Avans Hogeschool. Ik had om 09:30uur een reken tentamen dus ik was ruim op tijd.

IMG_5166

Het reken tentamen moest ik voor de tweede keer herkansen. Dit is het enige tentamen tijdens de pabo die ik niet in één keer haalde en ik ben bang dat het nu weer niet is gelukt.. Het blijft natuurlijk even afwachten maar ik heb er geen goed gevoel bij. Om eerlijk te zijn heb ik door de drukke stageperiode en het werk voor Meisje op de dijk ook niet heel veel tijd kunnen besteden aan het oefenen. Hier moet ik de volgende keer dus veel meer mijn best voor gaan doen..

IMG_5170.jpg

Toen ik thuis was, maakte ik een lekker stokbroodje klaar en dronk ik een kopje thee uit deze leuke beker met gouden stipjes. Ik keek even naar de tv en deed wat dingetjes op social media zoals op reageren op berichtjes.

IMG_5175

Na de lunch ben ik aan de slag gegaan met orders te maken. Ik vind het zo leuk om jullie pakketjes in te pakken! Het is ontzettend leuk om te zien wat meiden shoppen en dat ze dit in mijn webshop blijven bestellen vind ik nog steeds heel bijzonder. Ik maakte een stappeltje pakketjes klaar zodat ik deze kon opsturen. Er worden deze periode veel winterhaarbandjes besteld die heel leuk staan en ook nog lekker warm zijn, een echte musthave dus!

IMG_5176

Na het maken van de pakketjes ben ik wat foto’s gaan maken voor op social media. Hoe leuk zijn deze horloges met een panterprint vachtje?! Ik ben er dol op! Je kunt op mijn Insta zien hoe de foto is geworden die online staat :-).

IMG_51784396.jpg

Natuurlijk even de pakketjes naar de brievenbus brengen. Heen en weer doe ik daar lopend 10 minuutjes over dus prima om even lopend te doen. En met een lach op mijn gezicht natuurlijk, haha.

IMG_5183

Yummieee, op vrijdag maken we altijd een soort plaat pizza met verse groenten. Daar had ik super veel trek in dus ik nam een lekker groot stuk, eet smakelijk! Hebben jullie ook een gerecht wat je standaard eet op een bepaalde dag?

IMG_5186

En dan is het alweer de laatste foto van deze plog. Ik had een potje thee gezet en ik ben vanuit mijn bed deze plog gaan afmaken. Tussendoor heb ik vandaag mailtjes beantwoord en wat zakelijke dingen geregeld. Een chaotische vrijdag maar dat is voor mij geen uitzondering. Ik heb een productieve dag gehad alleen was het flink balen dat mijn tentamen niet goed ging. Wel weer een wijze les dat ik volgende keer harder moet gaan leren en oefenen.

Dit was de plog van deze week dus ik wil je bedanken voor het meekijken en lezen naar een dag uit mijn dagelijkse leven. Zijn dit soort dagen voor jou ook herkenbaar? Ik ben benieuwd of ik niet de enige ben hihi. Laat het weten bij de reacties.