Hi Meisjes,

Afgelopen donderdag ben ik terug gekomen van vijf dagen vakantie op Ibiza. De dag daarna had ik een drukke dag met van alles en nog wat. Koffers uitpakken, orders maken en de Ibiza vlog editten. Neem gezellig een kijkje bij de eerste ‘plog’ die ik heb gemaakt een druk dagje.

Timothy moest vandaag gewoon werken en zijn wekker ging om 06:30u. Ik ben mee opgestaan omdat ik toch veel moest doen. Ik nam een lekker ontbijtje waar ik na vijf dagen ontbijten in een hotel ook wel erg aan toe was, haha!

kl

Met een kopje koffie in bed heb ik de foto’s en filmpjes van de vakantie op mijn laptop gezet. Zo leuk om alles nog eens te zien.

ff

Nadat ik de foto’s op mijn latop had gezet, ben ik begonnen met het uitpakken van de koffers. Na drie kwartier was dit klusje ook weer gedaan, fijn!

Even een korte break met een lekker theetje & een sneetje bananenbrood. Die had mijn moeder gister gemaakt. Ik heb er een beetje kwark, kaneel en blauwe bessen op gedaan. Super lekker!

bb

Dan begint het leukste moment: alle orders maken die ik tijdens de vakantie heb ontvangen. Ik heb acht pakketjes om te maken. Dit vind ik het allerleukste aan mijn webshop: alles zelf doen van inkopen tot inpakken en verzenden.

999

Na het maken van de orders trek ik mijn sportkleding aan om even een uurtje te gaan sporten. Dit is heel hard nodig na een week liggen, chillen en eten 😉 Ik heb 40 minuten stevig doorgelopen op de loopband & daarna heb ik een lesje urban yoga gedaan.

hh

Na het sporten breng ik de pakketjes met sieraden naar de brievenbus. Een lekkere stapel!

Dan is het lunchtime! Ik heb een eitje met spek gebakken en ik neem nog een boterham met oude kaas. Ik drink een kopje thee.

h

’s Middags maak ik een begin met het editten van de Ibiza vlogs. Gister is de eerste vlog op YouTube gekomen & het tweede deel komt aanstaande vrijdag online. Laat het weten bij de reacties als je ze hebt gezien, leuk! Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan.

 

Dia1.JPG

Het editten heeft vrij lang geduurd omdat ik wat nieuwe effecten heb uitgeprobeerd. En dan is het alweer etenstijd. We eten zelf gebakken frietjes met een broodje kroket, zoooo lekker echt een guilty pleasure van mij!

mm

Na het eten maak ik de vlog nog af & zet ik alle foto’s klaar voor deze plog. In bed kijk ik nog even wat video’s van andere YouTubers, dit keer eentje van Life of Yvonne. En dan is het tijd om te gaan slapen!

m

Ik ben super benieuwd wat je van deze plog vind? Laat het me weten bij de comments.

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop