Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef. Dit komt omdat ik in de zomervakantie extra de tijd wilde nemen voor mezelf. Dit klinkt een beetje zweverig maar ik wilde meer tijd hebben om leuke dingen te doen met mijn zussen, vriendinnen en Timothy. Maar ook om uit te zoeken wat ik graag met Meisje op de dijk wilde gaan doen. Ik zal je een update geven vanaf de zomervakantie tot aan de update van hoe mijn leven er op dit moment uit ziet.

Vakantie vieren

In de zomervakantie ben ik drie weken op vakantie geweest met Timothy en zijn familie naar Canada. Dit was voor mij een heel bijzondere ervaring omdat Timothy als kind vaak naar Canada is geweest en ik daar al veel verhalen over had gehoord. We zijn al dik vijf jaar samen en bij bijna iedere familie gelegenheid werd er wel iets verteld over de tijd in Canada. Nu was het voor mij ook eindelijk zover om daar vakantie te gaan vieren en wat heb ik ervan genoten! Wat mij het meeste is bijgebleven was het uitzicht vanuit de Skylon Tower over de Niagara Falls.

37234356_10209878663397741_6002815463061454848_o.jpg

Hoe zit het met Meisje op de dijk?

In de vakantie heb ik ook veel nagedacht over Meisje op de dijk. Het derde jaar van de Pabo stond op mij te wachten na de vakantie. Ik heb daarom veel nagedacht of het niet een beetje teveel zou worden om alles te blijven combineren (denk aan: social media, een blog, elke week een vlog, de webshop, studie en een sociaal leven). Daarom besloot ik om iets minder streng voor mezelf te zijn. Een voorbeeld hiervan is dat ik nu niet meer de vaste upload datum heb op mijn YouTube kanaal. Ik kijk nu wanneer ik zin en tijd heb voor het filmen en editen van een nieuwe video of vlog en dan upload ik die video wanneer het mij uitkomt. Zo heb ik minder druk om alles maar te blijven doen en kan ik er meer van genieten als ik het doe. Ook het bloggen liet ik even voor wat het was zodat ik wat meer tijd had voor dagjes weg of ontspanning tijdens mijn vakantie.

De webshop ging ondertussen gewoon door en dat vind ik ook het allerleukste van mijn eigen bedrijfje Meisje op de dijk. Het inpakken en verzenden van de leuke items die meiden uit heel Nederland in mijn webshopje bestellen. Dat voelt gewoon bij ieder pakketje nog steeds speciaal! Ook heb ik in de zomerperiode vaker op markten gestaan om Meisje op de dijk meer bekendheid te geven. Dit vond ik heel leuk om te doen! Ik heb nu ook meer aanvragen van buitenaf gekregen met de vraag of ik bij evenementen mijn sieraden wil verkopen. Dit voelt voor mij echt als een supergave stap en hierdoor kan ik meer gaan groeien met Meisje op de dijk.

Persoonlijke update

Op dit moment ben ik bezig met het derde studiejaar van de Pabo in Breda. Ik volg nu een half jaar de minor Gedragsspecialist en daarvoor loop ik stage op een school voor speciaal basisonderwijs. Dit is voor mij een uitdaging die ik tot nu toe met veel plezier beleef. Het is wel lastiger geworden om alles te combineren omdat ik nu een half jaar drie vaste dagen per week stage loop. Ik leg de focus nu vooral op de webshop en de social media kanalen als Instagram en Facebook. Ik merk dat ik vanaf oktober weer meer bezig ben met vloggen en editen dus daar ga ik de komende tijd meer mee verder.

Andere bijzonderheden

Dit zijn er maar heel weinig, haha ;-). Ik ben in september een jaartje ouder geworden (23!), mijn zus Anouk is op wereldreis en Meisje op de dijk heeft een nieuwe huisstijl gekregen. Dit waren denk ik al wel de highlights van de afgelopen maanden!

 

facebook_pf

Voorlopig plaats ik een nieuwe blog of video wanneer het mij lukt zodat ik niet continue alle ballen hoog hoef te houden. Ik schrijf altijd met veel plezier en dat wil ik zeker blijven doen. Laat het me zeker weten als je tips hebt voor het combineren van een studie, werk en een sociaal leven. Ik ben super benieuwd hoe jij dit aanpakt.