Een kijkje achter de schermen.. | Weekend vlog #12

Wat leuk dat je weer wilt kijken naar de nieuwe weekend vlog! Op zaterdag heb ik veel werk gedaan voor de webshop. Ik laat je in de vlog beelden zien van het werk dat ik doe naast de orders verwerken. Ook zitten er weer leuke beelden bij van de pakketjes die ik heb ingepakt en opgestuurd. Zondag zijn Timothy en ik gezellig op visite geweest in Zwanenburg bij Tim zijn oma. Dit is vlakbij Schiphol en door alle vliegtuigen die daar over vliegen, kregen wij gelijk vakantiekriebels haha 🙂 Kijk je gezellig mee naar de vlog? ♥

Bedankt voor het kijken van de video! Laat je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Heb je een leuk idee of wil je iets weten voor in een volgende video? Let me know!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.