Het einde van 2018 is bijna inzicht en daarom heb ik een kijkje genomen in de statistieken van het afgelopen jaar. In januari van 2018 begon ik met mijn blog naast de webshop die ik heb. Ik schreef zo nu en dan een nieuw artikel en de laatste weken ben ik het bloggen serieuzer aan gaan pakken. Dit kun je merken aan aantal samenwerkingen die ik de laatste tijd ben aangegaan en ik heb het hele webdesign van de blog aangepast. Ook staat er nu elke maandag t/m donderdag een artikel online. Dit was eerst alleen op random dagen en dus niet consistent.

Mijn blog ben ik begonnen om mijn verhalen over het ondernemen met jullie te delen. Zo houd ik een mooi dagboekje voor mezelf bij en kan ik dingen teruglezen over wat ik allemaal heb meegemaakt en kunnen jullie mijn ervaringen lezen. Er zijn veel meiden tussen de 16 en 25 jaar die ook denken aan het opstarten van een eigen webshop/bedrijfje. Op mijn blog vertel ik alleen mijn eerlijke verhaal over mijn ervaringen van wat ik mee mag maken met Meisje op de dijk. Dat ik daar al veel meiden mee heb mogen inspireren vind ik enorm bijzonder.

De persoonlijke artikelen worden erg goed gelezen. Daarna volgen de artikelen over ondernemen. Beide vind ik erg leuk om te schrijven dus daar ben ik blij om! Hieronder een lijstje met de best gelezen artikelen van 2018:

  1. Wij gaan samenwonen! Mini make-over: Het artikel waarin ik jullie vertelde dat Timothy en ik zijn gaan samenwonen. Voordat we dit gingen doen, hebben we een mini make-over gedaan van de flat waar Timothy zelf al woonde. In het artikel zie je de voor en wat na foto’s hiervan. Later kwam de vlog van deze make-over nog online ”klik”.

Meisje op de dijk blog best gelezen

  1. Het ontstaan van mijn bedrijf: Meisje op de dijk. In dit artikel vertel ik alles over hoe ik met Meisje op de dijk ben begonnen in 2017. Zelf ben ik erg blij dat ik dit heb opgeschreven zodat ik dit later nog terug kan lezen. Ik vertel hier de naam die ik eigenlijk voor Meisje op de dijk had bedacht maar die het niet is geworden. En ik vertel waarom ik voor de verkoop van sieraden heb gekozen.

Meisje op de dijk blog best gelezen

3. 7 dingen die ik gedaan wil hebben voor mijn dertigste.Dit was denk ik op veel vlakken een herkenbaar artikel voor jullie. Iets waar je regelmatig aandenkt om nog te doen voordat je een bepaalde leeftijd bereikt. Ook via Instagram kreeg ik hier veel reacties van jullie op met bucketlist dingen.

4. Tips die je nodig hebt om een eigen bedrijfje te beginnen. Dit artikel schreef ik omdat ik veel vragen krijg van meiden die ook een bedrijfje willen beginnen maar hier graag hulp bij willen. Ik vind het heel leuk om hierover te schrijven. Over mijn bedrijfje willen schrijven is ook de reden geweest om naast de webshop een blog te beginnen. Dat jullie dit ook leuk vinden om te lezen voelt dan een compliment voor mij!

Meisje op de dijk blog best gelezen

5. Zussen tattoo: hoe is mijn eerste tatoeage geworden? Samen met mijn zussen Anouk en Eva lieten we dit jaar onze eerste tattoo zetten. We wilden dit al een paar jaar en we waren er eindelijk uit wat we wilden laten tatoeëren. We lieten dezelfde tatoeage zetten maar wel alle drie op een andere plek.

Meisje op de dijk blog best gelezen

6. Photodiary: Een kijkje achter de schermen bij Meisje op de dijk. Zelf vind ik het altijd leuk om te zien wat er achter de schermen bij een bedrijf gebeurd. Jullie blijkbaar ook want dit artikel was een van de eerste op mijn blog en staat op nummer 6 in het lijstje van best bekeken artikelen.

Meisje op de dijk blog best gelezen

Heb jij de bovenstaande artikelen gelezen? Wat voor artikelen wil jij vaker lezen en welke vind jij niet zo boeiend om te lezen? Laat het me weten bij de comments.