Leuk dat je weer wilt kijken naar een nieuwe video! Samen met mijn zusje heb ik een video opgenomen en wat was dit leuk om te doen samen! We hebben super veel gelachen want Eva ging mij op haar manier opmaken. Eva is al vanaf dat ze een kind was bezig met make-up. Ze had zo’n pop die je kon opmaken en die kreeg elke dag een andere look. Ik ben daarentegen niet zo op de hoogte van de laatste trends op beauty gebied. Mijn daily look bestaat vaak alleen uit zwarte eyeliner, wat lichte oogschaduw en mascara. Het leek me leuk om eens te experimenteren met make-up zodat ik ook eens kan variëren met een andere look. 🙂 Daarom vroeg ik aan Eva of ze mij wilde opmaken op háár manier. We kozen voor een daily look omdat je dit nu eenmaal het meeste draagt in een week. Kijk gezellig mee naar de video en laat zeker ook je reactie achter bij de comments, ik ben benieuwd!

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop