Hi Meisjes,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een ‘Mijn week in foto’s’ post heb gepost. Dit komt door de drukte met school en de webshop waardoor ik vergat om foto’s te maken. Super leuk om er nu weer eentje voor jullie te hebben! Kijk je gezellig mee? 

Z O N D A G | We hadden een leuke familiedag met de familie van Tim. We zijn daarvoor naar Ermelo gereden en we hebben daar gewandeld met de boswachter en geluncht. Je kunt door hier te klikken de vlog van dit weekend bekijken.

1

M A A N D A G | Vandaag heb ik een belangrijke les op school voor mijn verslag. Ik kan dan nog de laatste vragen stellen aan de docent. Voordat ik naar school ga, heb ik een lekker & gezond ontbijtje gemaakt: havermout.

2

Ik heb vandaag een leuk kraagje aan van Pieces met daarover het powerline kettinkje van www.meisjeopdedijk.nl

11.jpg

D I N S D A G | Het is vandaag een mooie dag. Daar maak ik graag een fotootje van!

5

’s Middags hebben we met de klas een dansworkshop op de Pabo. Na het avondeten ben ik naar Basic-Fit gereden voor een lesje urban yoga, zó fijn! Daar ben ik weer helemaal zen.

3

W O E N S D A G | Vandaag ben ik wakker geworden bij Tim thuis. Ook hier is het uitzicht ’s ochtends vroeg super mooi.

33.jpg

Vandaag gaven we een soort mini voorstelling over angst aan de andere klas op de Pabo. We hadden een budget gekregen voor als we spullen nodig hadden.Wij hebben hier als klas eten voor gekocht, super gezellig!

De voorstelling was trouwens geslaagd dus.. studiepuntje is weer binnen 🙂

D O N D E R D A G | Gisteravond had ik zin om iets te maken. Ik pakte het powerfood boek van Rens Kroes van de plank en ik zocht naar een makkelijk ontbijtje. Zo maakte ik ’s avonds dit lekkere ontbijtje klaar die ik vanmorgen alleen nog uit de koelkast hoefde te pakken.

Processed with VSCO with hb1 preset

Na het ontbijt heb ik nieuwe foto’s gemaakt voor het Instagram account van Meisje op de dijk. Ik had dit al een tijdje niet meer gedaan dus het was echt nodig. Ik maakte onder andere deze foto van té leuke items, I love it!

AC43F46E-3CA1-47B9-86E5-FBDCD6752F23

De rest van de dag heb ik aan mijn verslagen voor de tentamenweek gewerkt. Mijn vader kwam thuis met een mega lekkere ‘paas-kip’ van chocola van Arthur Tuytel. De kip heeft het niet lang volgehouden haha. Gaat dat bij jou thuis ook zo met chocola?

Processed with VSCO with hb1 preset

V R I J D A G | Overdag was behoorlijk saai: alleen maar typen om mijn verslagen af te krijgen. ’s Avonds had ik een heel gezellige date night met Tim. We in Pathé naar film Ready player one geweest. Een bijzondere film maar zeker een aanrader als je van dit genre houdt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Z A T E R D A G | Anouk kwam vanmorgen naar ons toe want zij is dinsdag 3 april jarig. Woehoee. Ik heb nu dus een zus van 26! We zijn met Anouk, mama en Eva gaan high tea’en bij Loes in Papendrecht. Zooo lekker. Daarna heb ik vier uit moeten ‘uitbuiken’ haha.

43434

45

Dit was de ‘Mijn week in foto’s’ alweer.. Het was een druk maar super leuk weekje! Aanstaande zondag ga ik op vakantie naar Ibiza. Ik ben van plan om daarna ook een mooie ‘Mijn vakantie in foto’s’ te maken. Laat zeker je reactie op deze post achter bij de comments.

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop