Hi Meisjes,

Het is donderdag dus ik heb de twee maandelijkse ”Mijn week in foto’s” voor jullie. Een overzichtje van wat ik in een week gedaan heb. Afgelopen week was druk met veel schooldingen en spannende dingen voor Meisje op de dijk. Het viel me op dat ik bijna alleen maar foto’s heb gemaakt van eten en drinken.. Oepsie. Dat komt waarschijnlijk omdat dat de momentjes zijn dat ik even rustig zit en een foto kan maken. Ach.. ik moet er nog een beetje aan wennen om regelmatig een foto te maken van wat ik aan het doen ben. (-: Kijk je gezellig mee naar de foto’s? ♥

W E E K E N D

Samen met mijn zussen hadden we zaterdag lekker sushi besteld bij Osaka Cooking in Papendrecht. Die drie schaaltjes waren snel op haha, zo lekker! Na het eten ben ik met Anouk mee naar Rotterdam gereden en hadden we een soort reünie met onze achterneef en nicht die we al een tijdje niet meer gezien hadden. Eva was helaas ziek dus zij bleef die avond thuis. We hadden afgesproken bij Amehoela in Rotterdam waar we deze té lekkere cocktails bestelde, mmm!

21.jpg

De volgende ochtend even wakker worden met een cappuccino bij Anouk thuis. Eenmaal thuis stond er een leuk pakketje op mij te wachten. Mijn nieuwe camera was bezorgd, yes! Ik wilde deze camera al een paar weken en hij was nu eenmalig afgeprijsd dus ik had hem gelijk gekocht. Het is de Canon Powershot G7 X Mark II. Hij is echt super mooi en ik kon niet wachten om hem uit te proberen.

487638M A A N D A G 

22.jpg

Lekker ontbijtje! Als ik in de ochtend genoeg tijd heb, maak ik graag havermout. Dit doe ik standaard met soja- of amandelmelk en wat fruit erdoor. Dit keer had ik er nog wat pecannootjes en kokosrasp over gedaan. Super lekker en vullend! Wat ontbijt jij graag? Let me know bij de comments.

D I N S D A G 

Overdag kwam een pakketje met inkopen voor Meisje op de dijk binnen. Ik had zin om mijn nieuwe camera uit te proberen en daarom besloot ik om een vlog van de unboxing op te nemen. Lees hieronder meer over de eerste vlog.

210.jpg

’s Avonds hadden Timothy en ik een gezellig filmavondje. Met popcorn en een lekker colaatje. We hebben de film ‘End of watch‘ op Netflix gekeken wat zeker een aanrader is om ook eens te kijken als je dat nog niet hebt gedaan.

W O E N S D A G

2

Overdag zat ik vandaag op school en daarna moest ik nog een paar orders maken. Die moeten altijd vóór 17:00 uur in de brievenbus liggen dus daar ben ik met de pakketjes naartoe gewandeld.

224

Ook kreeg ik woensdag deze foto doorgestuurd van een klant. Zij was de 299e order van Meisje op de dijk en via Insta stories had ik laten weten dat order 299 en 300 een armbandje kregen. Als ik dan zo’n foto krijg van een klant dan maakt mij dat heel gelukkig! Op de foto zie je drie armbandjes uit de sale met alle drie een ander kleurtje. Zij heeft goud, rosé goud en zilver samen om en het staat super mooi!

D O N D E R D A G

Vandaag was een werkdagje voor mij. Ik had een hele grote to do list waar ik veel van heb kunnen afstrepen, zo fijn! Ik begon de dag met een gezond ontbijtje en een kopje thee en koffie. Daarna ben ik lekker aan de slag gegaan achter mijn laptop. Een productief dagje dus.

V R I J D A G

26.jpg

Vrijdag ben ik overdag naar school gegaan en ’s avonds ben ik met Eva aan de vlog gaan werken. Eva heeft allerlei handige programma’s waarmee zij een video kan bewerken. Zo begon zij aan de edit van de allereerste ‘Meisje op de dijk – vlog’, spannend!

W E E K E N D

28

27

Zaterdag zijn Tim en ik naar Rotterdam gereden om een poef op te halen/te kopen die we via Marktplaats hadden gescoord. We waren al langer op zoek naar een poef die bij onze bank past en nu konden we een mooie tweedehands kopen, ideaal!

25.jpg

’s Avonds had Eva de vlog afgemaakt en konden we hem alvast zien op de tv. Ik kwam erachter dat de beeldkwaliteit van de video op tv echt heel goed was dus de camera is een goede aanwinst geweest! Via social media liet ik weten dat de vlog zondagochtend online zou komen. Toch wel spannend om zo’n video online te zetten maar ik vind het zelf geinig en daar gaat het om.

Hier kun je de video bekijken: VLOG INKOPEN MEISJE OP DE DIJK

23

Voor de tweede keer deze week maakte ik een havermout ontbijtje. Dit keer met kaneel erover, mmm. In het gele glas zit ”golden latte” met warme amandelmelk, kurkuma en andere kruiden. En in het groene glas zit matcha thee. Beide wilde ik al lang een keer zelf maken maar ik vergat altijd om de spullen ervoor te kopen. Dit weekend deed ik boodschappen en toen dacht ik eraan dus kon ik het meenemen en vanmorgen uitproberen. Ik voel me weer helemaal healthy na dit ontbijtje, haha.

2222.jpg

Na het ontbijt zijn Tim en ik lekker naar de Loonse en Drunense duinen gereden om te gaan wandelen. Het was echt heel koud dus we zijn na een uur lopen weer lekker uitgewaaid!

Wat leuk dat je mijn week in foto’s hebt bekeken! Hoe is jouw week geweest? Over twee weken zal ik wat meer foto’s laten zien van wat ik doe op een dag i.p.v. een soort food dagboek bij te houden (-;

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en bekijk dewebshop