Mijn webshop voorbereiden op Koningsdag! Hoe doe ik dat? Koningsdag VLOG #1

Hi Meisjes,

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe video! In deze video neem ik je mee met de voorbereidingen die ik doe voor aanstaande Koningsdag. Met Meisje op de dijk, mijn sieraden webshop, heb ik een kraam gehuurd in Papendrecht en daar moet het een en ander voor gebeuren. Hoe ga ik alles inpakken? Hoe zorg ik ervoor dat alles er netjes uitziet? Je ziet het in deze video. Kijk je gezellig mee?

Bedankt voor het kijken van de video! Laat zeker je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Kom je aanstaande vrijdag 27 april gezellig langs bij mijn kraam? Let me know dat lijkt me super leuk!

Mee doen met de MEGA winactie kan nog tot en met maandag 30 april. Klik hier om naar de video te gaan om te zien hoe je mee kunt doen.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.