Sinds ik een webshop heb, zijn er al héél veel meiden blij gemaakt met cadeautjes die bij Meisje op de dijk zijn besteld. Logisch want hoe leuk is het om oorbellen of een mooi armbandje te krijgen? Ik ken bijna geen meiden die daar niet happy van worden! 😉 Vanaf het begin van mijn webshop pak ik de bestellingen als een cadeautje in. De eerste honderden orders pakte ik in met vloeipapier in de kleur van mijn huisstijl: zacht oranje. Dit was behoorlijk veel werk, zeker in drukke maanden. Toen mijn zusje Eva mijn logo en de kleuren van de huisstijl wat had aangepast, besloot ik om ook andere verpakkingen aan te schaffen. Vanaf september verpak ik de bestelde sieraden nog steeds als cadeautjes in maar wel net wat makkelijker voor mij. Dit scheelt mij veel tijd en ik vind het de cadeautjes er nog steeds erg leuk uitzien.

Nu het december is, zijn er al ontzettend veel orders geplaatst die ik in Sint of kerst thema heb ingepakt. Als kleine webshop vind ik het mega leuk om dit extraatje te kunnen doen voor mijn klanten. Ik ben immers niet verplicht om pakketjes in te pakken. Om de Meisje op de dijk beleving aan mijn klanten mee te geven vind ik dit wel een prioriteit om te doen. Voor de december feestmaand heb ik twee verschillende manieren van inpakken. Zo heb ik een verpakking in Sinterklaas thema en eentje in kerst/december thema. In beide verpakkingen zit een leuk kaartje van Meisje op de dijk.

880A9BD2-7465-4F14-86D2-579F3E85E098[4726].JPG

De Sinterklaas verpakking heeft een zakje met goudkleurige sterretjes en een roze/blauwe/rode sticker met de tekst: vol verwachting klopt ons hart. Ook zit hier een goud stafje bij, zo cute!

De kerst verpakking heeft een zakje met rendier thema, deze zijn goudkleurig. Dat staat super mooi en geeft de verpakking een direct luxe uitstraling. Op de sticker staat de tekst: a very merry december. In de verpakking zit nog kerst confetti met sterretjes en kerstboompjes.

Het aanschaffen van verschillende inpakmaterialen is natuurlijk een investering. Voor Meisje op de dijk vind ik dit juist iets speciaals om te doen en ik ben er zelf erg blij mee! Wil jij ook iets bestellen voor jezelf of als cadeautje om te geven? Neem dan eens een kijkje in de webshop, dan pak ik het mooi voor je in 😉 Wat vinden jullie van de december verpakkingen? Let me know bij de reacties.