Allereerst.. Een gelukkig nieuwjaar allemaal!

Aan het begin van het nieuwe jaar sta ik altijd even stil bij de doelen en voornemens die ik heb. Zelf vind ik het fijn om te reflecteren op wat ik het afgelopen jaar heb gedaan en wat ik hieruit mee wil nemen voor het nieuwe jaar. Vandaag bespreek ik met jullie de doelen die ik voor 2019 heb op persoonlijk én zakelijk vlak. Ik ben erg benieuwd naar de voornemens die jij voor jezelf hebt.

Jaar 3 van de pabo goed afronden. Mijn studie nadert het einde want ik ben inmiddels over de helft van de opleiding heen. Met nog een halfjaar van het derde jaar en het vierde jaar voor de boeg vind ik het fijn als ik het derde jaar goed kan afsluiten. Met goed bedoel ik dat ik de tentamens die ik heb haal en dat ik mijn stage met een mooi cijfer mag afsluiten. De eerste helft van het derde jaar zit er nu op en ik heb het onwijs naar mijn zin gehad tijdens de minor Gedragsspecialist op een school met speciaal basisonderwijs. Het is nu tijd voor een andere stageschool en daar kijk ik erg naar uit! Na het derde jaar is het al tijd voor mijn Lio stage, super spannend!

Efficiënter werken voor Meisje op de dijk. De werkzaamheden die ik doe voor Meisje op de dijk (de webshop, social media, YouTube en de blog) zijn me soms wat teveel. Zeker naast mijn studie is dit soms erg lastig te combineren. Daarom wil ik in 2019 efficiënter gaan werken. Dit ga ik doen door mijn werkzaamheden meer te structureren/in te plannen en mezelf hieraan gaan houden. Nu merk ik dat ik veel dingen ‘even snel tussendoor’ doe waardoor ik vaak teveel op een dag doe. Door me meer aan mijn eigen planning te gaan houden, hoop ik dat ik wat meer balans zal krijgen.

Een gezonder leefstijl creëren. Hoe cliché het ook is om dit aan het begin van het nieuwe jaar te doen, is het voor mij wel een belangrijk doel voor 2019. Ik woon nu ongeveer twee maanden samen en het wordt tijd dat ik wat meer ga letten op gezonde voeding. Ook ga ik weer twee vaste sportdagen aanhouden zodat ik geen excuus meer heb om niet te gaan. Ik ben niet een healthy fitgirl en dat hoef ik ook niet te worden maar ik wil wel van een paar december kilo’s af en daar zal ik toch zelf voor aan de slag moeten (jammer genoeg haha).

Meisje op de dijk blog goede voornemens

Mijn blog en vlogs meer laten groeien. Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb om te gaan bloggen en vloggen. Ik wil er in 2019 meer tijd aan gaan besteden om mijn blog en bijbehorend YouTube kanaal te laten groeien. Ik haal ontzettend veel plezier uit het schrijven over lifestyle en ondernemen dus hier ga ik in 2019 lekker mee door.

Op gezellige markten staan met de items uit de webshop. Vorig jaar ben ik op Koningsdag voor de eerste keer op een markt gaan staan met de sieraden en accessoires uit de webshop Meisjeopdedijk.nl Dit was zo goed bevallen dat ik daarna op zomermarkten, kerstmarkten en ladiesnights ben gaan staan. Ik krijg super veel energie van de meiden die ik ontmoet tijdens deze markten. Zoveel happy gezichten en ik heb er al veel nieuwe contacten door gekregen waardoor Meisje op de dijk veel is gegroeid het afgelopen jaar. In 2019 zal ik dus zeker in de zomerperiode weer veel op markten te vinden zijn. Heb je een leuke tip hiervoor dan mag je dit altijd laten weten bij de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl!

Meisje op de dijk blog goede voornemens

Ik ben klaar voor het nieuwe jaar dus laat 2019 maar komen! Wat zijn jouw persoonlijke of zakelijke doelen/voornemens voor 2019? Laat ze achter bij de reacties ik ben erg benieuwd! Een gelukkig 2019 voor jullie allemaal!