Deze week hebben we weer lootjes getrokken met mijn familie. Wij doen dit al een paar jaar op rij met het gezin en onze vriendjes. Dit jaar zijn mijn zus Anouk en haar vriend nog op wereldreis dus zij zullen er helaas niet bij zijn met kerst. Mijn opa en oma komen wel gezellig bij ons kerst vieren en dat maakt het familie gevoel van kerst helemaal compleet. Het is bij ons traditie om ieder jaar tijdens kerstavond de cadeautjes te doen. Wij kiezen voor lootjes tijdens kerst omdat natuurlijk niemand van ons meer geloofd in Sinterklaas en we vinden het wel leuk om aan iemand een leuk cadeautje te geven. Via Lootjestrekken vult iedereen een verlanglijstje in en dan kan het loten beginnen. Meestal doen we een cadeautje en een gedicht en soms alleen een cadeautje. Ik heb mijn verlanglijstje van dit jaar al gemaakt en deze wil ik graag met jullie delen. Wie weet staat er iets tussen wat jij ook op je lijstje kunt zetten.

Servies

Elk jaar staat er standaard één ding hetzelfde op mijn lijstje: Pip Servies. Dit vind ik zó leuk om te krijgen, echt een lievelingscadeautje van mij. Ik ben vooral fan van de Royal lijn van Pip Studio omdat daar mooie, gouden details op zitten. Hier kan ik echt niet genoeg van krijgen en door met kerst hier iets van te vragen, kan ik mijn verzameling/collectie weer wat uitbreiden. Klik hier voor een linkje waar je dit servies kunt shoppen mét korting.

Sokken

Sokken als cadeautje krijgen voor kerst klinkt misschien niet zo sexy maar ik vind dit wel een heel leuk cadeautje om te krijgen. Ik draag graag rokjes en jurkjes en daar doe ik in de wintermaanden een dikke panty onder aan. Om aan de onderkant een leuk detail te hebben, vind ik het leuk als er boven mijn zwarte boots en sokje uitsteekt. Bijvoorbeeld een glittersokje of een sok met een leuk randje. Zo kun je een outfit net dat beetje extra geven. Hier shop je hele leuke sokken om cadeau te doen of te krijgen.

Boeken

Ik ben dol op interessante boeken over leuke onderwerpen of van getalenteerde schrijfsters. In mijn kamer heb ik een plank vol met boeken van bijvoorbeeld Carice van Houten, Rens Kroes, Joy Thielemans en Clouds of Fashion. Door het lezen van dit soort boeken krijg ik zelf veel inspiratie en nieuwe ideeën voor mijn onderneming. De laatste boeken heb ik gekregen voor mijn verjaardag en dat zijn het gewone boek Babe, you got this en het bijbehorende werkboek. Voor kerst staat het boek Work hard, play hard van Danique Bossers op mijn verlanglijstje. Een ander boek wat ik graag zou willen is het boek Nice girls don’t get the corner office. Mocht degene die mijn lootje heeft getrokken een boek voor mij kopen dan heb ik in de kerstvakantie een goed excuus om lekker op de bank te chillen met een dekentje, theetje en een goed boek ;-).

Bovenstaand lijstje met kerstcadeautjes passen helemaal bij mij. Mocht ik iets anders krijgen dan ben ik daar natuurlijk ook blij mee. Mijn familie kent mij goed genoeg om iets leuks uit te kiezen en daar kijk ik stiekem nu al naar uit. Wat staat er op jouw verlanglijstje? Laat het weten bij de reacties dan kunnen we elkaar inspireren.