Mijn maandoverzicht van januari

De nieuwe maand februari staat vandaag voor de deur en dat is een mooi moment om terug te blikken op de maand die net voorbij is. De eerste maand van het nieuwe jaar is voor mij voorbij gevlogen. Ik blik met jullie terug op de hoogtepunten.

Jij bent de baas – #JBDB

In januari besloot ik om op mijn blog elke maand met een thema rondom ondernemen te gaan werken. Ik merk dat er veel vraag is naar informatie en tips over het starten van een bedrijf en ondernemen. Daarom ben ik in januari blogs gaan schrijven binnen het eerste Jij bent de baas thema: Alles wat je moet weten voordat je een bedrijf begint. De artikelen zijn enorm goed gelezen en dat is voor mij de bevestiging dat ik een goede keuze heb gemaakt! Inmiddels is hier ook al een video over verschenen op mijn YouTube kanaal. Het geeft me veel plezier om dit te mogen doen dus ik ga er met veel energie mee door.

Coaching met Yvonne Coldeweijer

Aan het begin van de maand heb ik een business coaching gehad met Yvonne Coldeweijer. Zij heeft een enorm bereik op haar social media kanalen met de naam Life of Yvonne en ik wilde het graag met haar hebben over mijn bedrijf. Door de één op één coaching weet ik nu hoe ik meer kan groeien met Meisje op de dijk, super inspirerend dus!

AfterlightImage - kopie.JPG

Business & bowls netwerk ontbijt bij Smooth in Dordrecht

Dit was een super gezellige ochtend waarbij ik inspirerende en ondernemende meiden heb ontmoet die bij mij in de omgeving wonen. We hebben lekker ontbeten en allerlei verhalen en evraringen uitgewisseld. Met een aantal van hen heb ik leuke afspraken gemaakt voor de toekomst! In deze vlog kun je de beelden zien.

Meisje op de dijk blog pinterest statistieken januari.png

Groei met Pinterest

Ik heb deze maand besloten om Pinterest ook zakelijk in te gaan zetten. De eerste week haalde ik al 74.000 kijkers dus dat is super gaaf. Ik ben benieuwd of dit in de toekomst nog meer zal groeien en of ik er ook meer bezoekers en klanten door zal krijgen.

IMG_7656

Een afscheidslunch op stage

Het afgelopen halfjaar heb ik voor de minor Gedragsspecialist stage gelopen op een school voor speciaal basisonderwijs. Op mijn laatste stagedag hadden de kinderen in mijn klas en mijn mentor een afscheidslunch georganiseerd. Echt super lief! Alle kinderen hadden iets lekkers meegenomen en zo heb ik de leuke stageperiode in groep 8 heel fijn afgesloten.

De minor gehaald

Voor mijn stage heb ik een 9 gehaald! Echt een heel mooi compliment voor mij. Voor mijn verslag en het mondelinge assessment haalde ik een 8. Echt heel blij dat ik het afgelopen halfjaar met zulke mooie cijfers heb afgerond. Op naar het tweede halfjaar van Pabo 3!

Meisje op de dijk blog best gelezen

Samenwonen

Timothy en ik zijn inmiddels alweer een paar weken gaan samenwonen. Eerst wist ik niet of ik helemaal bij hem zou gaan ‘intrekken’ maar we hebben toch besloten om dit wel te doen. Sinds januari wonen wij dus echt samen en het bevalt ons heerlijk in ons klein maar fijne huisje.

En zo heb ik een lijstje met mooie hoogtepunten van de eerste maand van 2019! Nu ik dit schrijf ben ik best trots op mezelf dat ik mijn bedrijf en mijn studie zo goed heb weten te combineren. Soms wel met behoorlijk wat stress maar ik geloof er echt in dat dit voor nu de perfecte combinatie voor mij is. Wat is jouw hoogtepunt van januari? Laat het weten bij de reacties & op naar weer een mooie, nieuwe maand!

Meisje op de dijk blog 2019 is mine..png

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.