Hi Meisjes,

Op de site van Kelly Caresse zag ik de ”My life in 20 questions tag” voorbij komen en ik dacht gelijk hoe leuk het zou zijn als ik deze vragen ga beantwoorden. Ik geef antwoord op deze vragen en zo leren jullie mij een beetje beter kennen (denk ik?). Ben je benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden? Lees dan gezellig mee. 

Processed with VSCO with a5 preset

1. Wat is je favoriete kleur?

Mijn favo kleurtje is perzik oranje. Van dit kleurtje ben ik inmiddels zo gaan houden omdat het de kleur is van Meisje op de dijk en ik deze kleur dus heel veel zie op een dag. Het is me nog niet gaan vervelen (-

2. Wat is je favoriete getal?

Geen idee waarom maar dat is sinds ik jong ben het getal 3.

3. Droombaan?

Nu is mijn droombaan al werkelijkheid want ik heb mijn eigen bedrijfje waar ik super happy van word. Mijn droombaan voor de toekomst is om Juf Dana te worden. Het liefst met ‘the best of both worlds’ zodat ik voor de klas staan combineer met mijn webshop. Ik moet nog 2,5 jaar studeren dus wie weet wil ik na mijn diploma toch liever fulltime juf zijn.

4. Waar zie je jezelf wonen in je eentje?

In mijn eentje ergens gaan wonen zal niet meer gebeuren want ik ben al bijna 5 jaar samen met Timothy. Als ik ergens op mezelf ga wonen dan zal dat samen met hem zijn. (:

5. Favoriete manier om te reizen?

Met de auto of het vliegtuig.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik graag iets leuks met mijn zussen zoals lunchen in de stad of gewoon gezellig bijkletsen. In het weekend vind ik het fijn om een dagje of avondje met Timothy op pad te gaan of een filmavondje te houden. En als ik echt de tijd heb dan sta ik graag in de keuken om iets te bakken.

7. Favoriete kledingwinkel?

H&M, Zara, Mango en Maison Scotch.

8. Van welke band of van wie zou je graag een concert willen bijwonen?

In maart ga ik naar The Script met een vriendinnetje en dat stond al een tijdje op mijn wishlist. Daar heb ik super veel zin in!

9. Favoriete thee?

Ik ben een soort thee verzamelaar, haha. Ik probeer graag nieuwe smaakjes uit en meestal zijn dit vooral allerlei groene theesoorten. Mijn favoriet die ik nu veel drink is de thee met gember en citroen van de Jumbo.

10. Verzamel je iets?

Ja, ik verzamel serviesjes. Met name van Pip Studio en Bloomingville. Die staan gezellig in mijn kamer en krijgen later een mooi plekje in mijn huis.

11. Ik kan niet slapen zonder..?

Een deken!

12. Als je 1 miljoen, helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Een huis kopen, een dag shoppen zonder budget, mijn studie afbetalen, investeren in Meisje op de dijk en de rest (als er dan nog iets over is haha) zou ik sparen.

13. Favoriete make-up merk?

Om eerlijk te zijn geef ik niets om make-up merken en ik heb er ook geen verstand van haha.. Ik shop mascara tijdens zo’n 1+1 actie bij de drogist en de rest koop ik bij de Hema.

14. Favoriete lekkernij?

Chocolaaaaaa.

Processed with VSCO with a5 preset

15. Favoriete seizoen?

De lente, als alles weer groeit en bloeit en het zonnetje begint te schijnen ben ik helemaal happy.

16. Slaap je met de deur open of dicht?

Dicht of op een kiertje.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat ik graag schrijf over mijn ervaringen als jonge, studerende onderneemster en dit graag wil delen met meiden die hier meer over willen weten/lezen.

18. Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Nee, niet meer. Een paar jaar geleden had ik er meerdere omdat ik er toen toffe spullen zoals een koffiezetapparaat bij kreeg, super chill!

19. Wat deed je afgelopen nacht op 00:00uur?

Slapen zzz..

20. Favoriete parfum?

Infusion d’Iris van Prada. Echt het allerlekkerste luchtje ever!

Dit waren mijn antwoorden op de ‘Mijn leven in 20 vragen’. Ze waren nogal random maar wel heel leuk om te beantwoorden! Ik ben benieuwd wat jouw favoriete parfum is? En wat zou jij doen met 1 miljoen euro? Laat je reactie achter bij de comments.

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en bekijk de webshop