Wauw, vorige week donderdag heb ik mijn haar afknipt! Dat was best wel even spannend maar ik was toe aan een nieuw kapsel. Ik had al een aantal weken niet meer zo’n fijn gevoel over mijn haar dus ik wilde er iets aan veranderen. Meestal als ik iets besluit over mijn haar is dat nogal impulsief. Zo ook mijn keuze van vorige week, haha. Ik ga eigenlijk nooit naar de kapper omdat mijn moeder goed kan knippen. Dit keer ging het niet meteen in één keer goed en werd het iets korter dan gepland maar ach, het groeit wel weer aan. Nu moet ik wel even zeggen dat ik nog niet helemaal weet hoe ik mijn haar het beste kan stylen met deze lengte omdat ik nogal veel slag heb in mijn haar. Ik krijg al snel de Annie look en dat wil niemand 😉 Heb je een goede tip voor mij dan hoor ik het heel graag zodat ik het kan proberen.

Verder voelde ik me dit weekend niet helemaal fit. Waarschijnlijk nog een nasleepje van de keelontsteking die ik vorige week had. Ik heb wel goed nieuws over het afronden van mijn stage en ook over mijn bedrijfje/webshop Meisjeopdedijk.nl heb ik iets leuks te vertellen. Zondag hebben we met Timothy en zijn ouders het weekend afgesloten met een dagje Apenheul, super leuk! Kijk je gezellig mee? Ik hoor graag wat je van de vlog vond! ♥

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.